میشه بگین چجوری باید از اتهام دزدی خود را مبری کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۲۰ #73480802

سلام
حدود ۴_۵ماه قبل برادرم یه گوشی پیدا کرده و بعد یه هفته اطمینان پیدا کردن از پیدا نشدن صاحب گوشی سیم کارت خودش رو تو گوشی فعال کرده و ازش استفاده کرده گوشی که پیدا شده بود سیم کارت نداشت.
سیم کارت برادرم به اسم مادرم بود و ازش شکایت شد و پرونده عنوان نداشت به اسم گواها و شاهد بود بعد از پیگیری پرونده به دادگستری شهر خودمون انتقال داده شد و امروز از دادگستری به شماره پدرم تماس گرفتند که پرونده به اسم مادر من است و موضوع سرقت موبایله و فردا باید به دادگستری مراجعه کنند.
ممنون میشم پاسخ بدین

مشاوره حقوقی سرقت
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
استفاده از گوشی پیدا شده درست نیست اما سرقت نیز نمی باشد.

استفاده از گوشی که نمی دانید متعلق به کیست اشتباه بوده و اکنون باید پاسخگو باشید . سعی در رضایت شاکی خصوصی و دفاع در راستای اثبات عدم سوء نیت داشته باشید .

شما بایستی ادعای خودتان را اثبات ،و از،خودتان دفاع کنید

برای اثبات ادعا خود مبنی بر اینکه گوشی را پیدا کرده اید دلیل همچون شهادت شهود ارائه دهید.

سلام دلایل اثباتی نسبت به موضوع پیدا شدن گوشی را ارائه تا انشاالله مشکل مرتفع شود موفق باشید

باشهود و ادله اثبات کنید که یافته اید تا اتهام سرقت از شما برداشته شود.و با پس دادن گوشی سعی درگرفتن رضایت شاکی نمایید.

درود
دلایل خود را دال بر اینکه گوشی را پیدا نمودید به دادگاه ارائه نمایید ‌