امکان طلاق بدلیل پنهان کردن بیماری توسط همسر، وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۳۵ #73471796

سلام
بنده در زمان عقد متوجه لکه های سفید روی صورت همسرم شدم و دلیل اون رو پرسیدم و علت رو رفتن به استخر عنوان کردن و گفتن قابل درمان هست، بعد از حدود ۳ سال زندگی مشترک و دوا درمون، متوجه شدم دلیل لکه ها بیماری پیسی هست اما از قانون فسخ و طلاق در مورد پیسی چیزی نمیدونستم. از اون زمان ۲ سال داره میگذره و به امید بهبود بیماری پیش بیشتر از ۲۰ متخصص و فوق تخصص رفتیم و با صرف هزینه های درمانی خیلی زیاد هیچ نتیجه ای نگرفتیم، از اونجا که این بیماری تاثیر روانی زیادی روی همسرم و زندگیم گذاشته و همچنین دلایل شخصی دیگه ای که وجود داره دیگه قادر به ادامه زندگی با ایشون نیستم، تازه متوجه شدم اگر زن بیماری پیسی داشته باشه میشه ازدواج رو فسخ کرد،
الان با توجه به این توضیحات آیا میتونم همسرم رو طلاق بدم؟
آیا تمام مهره رو باید پرداخت کنم؟
آیا با توجه به پنهانکاری ایشون در مورد بیماری، این موضوع تاثیری توی مهریه داره؟
سپاس از شما

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به گذشت مدت زیاد به نظر امکان فسخ نکاح را ندارید چرا که فسخ فوری است مگر انکه بتوانید اثبات نمایید که نسبت به داشتن حق فسخ و فوریت ان در این خصوص جاهل بوده اید که البته پذیرش ان قطعی نیست
اما می توانید تقاضای طلاق دهید که در این صورت علاوه بر پرداخت مهریه در صورت امضا شرط تنصیف دارای، حسب تقاضای زوجه دارایی شما نیز نصف می شود

شما هرموقع می توانید همسرراطلاق دهید ولی باید کلیه مهریه وی را پرداخت کنید .
پنهان کاری همسر درمورد بیماری به لحاظ گذشت ۳ سال قلبل اثبات و فسخ نیست