آیا پزشکی قانونی اصولا قادر به تشخیص مدت زمان دقیق جراحات هست یا خیر؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹۹ #73439781

سلام و وقت بخیر

در مورد بررسی های پزشکی قانونی از فردی که مورد ضرب و جرح قرار گرفته چند سوال داشتم
بعنوان مثال؛ فردی در سال ۹۵ مورد ضرب و جرح قرار گرفته و در سال ۹۸ بصورت کذب از فرد دیگری شکایت کیفری کرده
لازم به ذکر است مطابق مثال گفته شده پرونده ای برای برادرم درست شد و روانه زندان شد و‌ دیه هم داد مضاف بر اینکه اعاده دادرسی داده مدتیه ولی اکثر وکلا میگن حتی اگه اعاده دادرسیش قبول شه اخذ نظریه مجدد پزشکی قانون ملاک هست خب پزشکی قانونی تشخیص میده مثلا در چهار سال پیش اینجوری شده؟ و مسئله دوم اینه که شاکی خود زنی کرده که جراحت رو تازه نشون بده کمیسیون پزشکی یا فقط یک پزشک فرد مجروح را برای اولین بار در هنگام مراجعه به پزشکی قانونی معاینه میکند؟

تفاوت کمیسیون پزشکی با یه پزشک مشغول در پزشکی قانونی که معاینه میکنه چیه؟

ممنون و سپاسگزارم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به گذشت مدت مدیدی در خصوص جراحات مزبور تشخیص امکان پذیر نخواهد بود کمیسیون پزشکی متشکل از سه عضو از پزشکان است

با سلام
در چنین مواقعی که زمان طولانی از موضوع می گذرد درصد خطا به شدت افزایش می یابد و تقریبا احتمال احراز موضوع به صفر می رسد . کیمسیون پزشکی متشکل از سه پزشک مورد وثوق می باشد .

سلام امکان تشخیص بعد از این مدت طولانی وجود ندارد

درود
با گذشت این مدت زمان طولانی تشخیص ممکن نیست و کمیسیون پزشکی متشکل از سه پزشک مورد اعتماد است.

پس از گذشت ۴ سال قابل تشخیص نیست . کمیسیون ۳ نفر پزشک دارد نه یک نفر

اگر آثار جرح باقی مانده باشه نظر میده ۴ سا قبل ممکن نیست
کمیسیون پزشگی از ۳ پزشگ تشگیل میشه