میشه محکوم به پرداخت هزینه مسکن واثاث االبیت شود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۱۱ #73425946

سلام برای سالهایی که زندگی مشترک داشتیم ولی آقا نه نفقه ای پرداخت میکرد و نه مسکنی تهیه کردودرمنزل مادرم دریک واحدمجزاسکونت داشتیم مربوط به اوایل زندگی ۸سال پیش چه شکایت ودادخواستی تنظیم کنم که هم محکوم به پرداخت نفقه معوق(خوراک وپوشاکو...)وهم محکوم به پرداخت هزینه مسکن واثاث االبیت شودوفقط نفقه خوراک وپوشاک و...رومحاسبه نکنن؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.زن میتواند نفقه ی گذشته و حال و آینده ی خود را مطالبه نماید و تعیین مقدار دقیق آن طبق نظر کارشناس رسمی دادگستری خواهد بود

دادخواست مطالبه نفقه( معوقه و جاریه و آینده )دهید و تاریخ مطالبه را مشخص کنیددر قسمت شرح دادخواست جزئیات و موارد مطالبه را ذکر بفرمایید. کارشناس نفقه تعیین و موارد مطالبه را بررسی می کند.

با سلام شما می توانید نفقه گذشته خود را مطالبه نماید

دادخواست مطالبه نفقه مطرح نمایید

با درود. بلی دادخواست الزام زوج بپرداخت نفقه گذشته( باتاریخ مشخص ) و جاری و آینده و تهیه مسکن با اثاث البیت با ارجاع به کارشناس نفقه توان با خسارت قانونی و کارشناسی از دفترخدمات قضائی مطرح نمائید.

باسلام دادخواست نفقه حال وگذشته را مطرح نماید

سلام و عرض ادب
میتوانید دادخواست پرداخت نفقه ی آن مدت را نمایید . اگر در حال حاضر هم از پرداخت نفقه امتناع میکند در دادخواست ذکر کنید .