اگر اقرارنامه ای مبنی بر این که کل پول مورد معامله از طرف موکل دریافت شده است. ولی قبل از زدن سند ملک موکل فوت کند میتوان اثبات کرد یا خیر ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶,۸۹۳ #73414

با سلام
با داشتن وکالت بلا عزل برای یک ملک از صاحب مالی به همراه اقرار نامه که قید شود تمام مبلغ مورد معامله دریافت شده و حق دیگری در مورد ملک مورد معامله ندارم . پس از فوت موکل قبل از سند رسمی زدن ملک ، ورثا ادعائی بر این مال می توانند داشته باشند ؟
آیا در دادگاه می توان ثابت کرد که این مبلغ کل مورد معامله پرداخت شده است ؟

مشاوره حقوقی فروش وکالتنامه ای ملک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که اقرار نامه رسمی باشد می توانید به آن در دادگاه استناد کنید. و در صورتی که غیر محضری و غیر رسمی باشد دادگاه به سایر شواهد و مدارک نیز رجوع می کند. همچنین با رسید پرداخت مبالغ می توانید ادعای خود را مبنی بر تصفیه حساب ثابت کنید.