اخطاریه دادگاه دال بر پرداخت مهریه چگونه و ظرف چه مدت به دست خوانده می رسد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۴۵۹ #73383

با سلام
از کجا باید فهمید که زوجه برای دریافت مهریه خود شکایت کرده و اگر کرده احضاریه چطور و چند بار صادر می شود و اینکه ایا زوجه میتواند حساب مشترک مالی مربوط به شرکتی که زوج در ان به عنوان مسول مالی و حق امضا برای پرداخت داردمشغول به کار است را میتواند مسدود نماید و در نهایت اینکه همزمان زوجه میتواند با اغاز شکایت کلیه حساب ها ی مشترک را مسدود نماید یا اینکه بعد از حظور در دادگاه این اتفاق می افتد؟ ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب گرامی اخطاریه دادگاه علی الاصول از طریق پست قضایی ظرف مدت دو هفته به دست خوانده دعوا که زوج می باشد در آدرس مقرر می رسد.

موید باشید