به چه صورت شکایت بنماییم که بهتر نتیجه بگیریم و مزاحمت ایجاد نکنند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۱ #73372635

سلام من با دختری نامزد هستم که هنوز رسمی نشده ماجرا و خانوادهامون در جریان هستن و فعلا مشاوره میریم، مدتی هست ولی نامزدم رو با مادرش در محلشون سوار میخام بکنم چن نفر ارازل هستن ماشین رو تعقیب میکنند و تهدید و فحاشی کلامی و تلفنی میکنند هم نامزدم و هم مادرش رو و هم من رو، فایل صداشون هم موجوده، تا اینکه شب گذشته من نامزدم و مادرش رو رسوندم تو راه برگشت با موتور و قمه و قداره جلو ماشین رو گرفتن و یه ضربه به ماشین زدن که من فرار کردم و به کلانتری محل رفتم که گفتن شکایت کن و خودشون منو اسکورت کردن تا برم خونه، حالا مادر نامزدم میخاد شکایت کنه و ما هم شاهد باشیم،به چه صورت شکایت بنویسیم که بهتر نتیجه بگیریم و مزاحمت ایجاد نکنند

مشاوره حقوقی مزاحمت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شکواییه ایجاد مزاحمت و توهین و فحاشی و تهدید مطرح کنند

ایجاد مزاحمت تهدید تخریب توهین شکایت بفرمایید

سلام
شکواییه خودتان را علیه اشخاص مزاحم به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تقدیم کنید.