میتوانم بگویم من ۱۰ برابر قیمت این رو میخوام تا رضایت بدهم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۲ #73366219

باسلام یک عدد گوشی موبایل در حد یک میلیون تومان از من به سرقت رفته که تقاضای پیگیری و درخواست مفقودی هم داده ام الان که گوشی پیدا شده من از فرد میتوانم چه چیزی بایت رضایت خودم طلب کنم به عنوان مثال میتوانم بگویم من گوشی ۱۰ برابر قیمت این رو میخوام تا رضایت بدهم و گوشی دزدی رو بهش بدم یا خیر محدودیتی وجود دارد؟

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما هم می توانید مبلغ فعلی گوشی رو تقاضا کنید وهم می توانید یک گوشی نو شبیه گوشی خودتون درخواست کنید وپرونده با رضایت شاکی بسته میشود

شاکی برای دادن رضایت محدودیتی به لحاظ قانونی نداشته و در حقیقت تنها رضایت وی مورد نظر قاضی برای بسته شدن پرونده قرار میگیرد . لذا طرح هر درخواستی که مورد پذیرش متهم نیز قرار بگیرد بلامانع است .