چکی که به دروغ اعلام سرقت شده را چگونه می توانم وصول کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۸۶۴ #73363

با سلام
بنده به خاطر طلب در تاریخ ٩٥/٥/٢٣خود از شخصی یه فقره چک دریافت کردم که چک شخص دیگری بود در هنگام دریافت با صادر کننده چک تماس گرفتم و موضوع را به اطلاع ایشان رساندم که چک شما از طرف کامند شما به داده شده . و چک را در تاریخ ٩٥/٥/٣١
به حساب خود کِلِر کردم . تاریخ سر رسید چک ٩٥/٨/٢٥ بود . دو روز قبل از تاریخ سر رسید صادر کننده چک با من تماس گرفت و خواستار تعویض تاریخ چک شد به دلیل کمبود موجودی و بنده چک را از بانک خود دریافت کردم و نزد ایشان بردم و ایشان تاریخ سر رسید را به تاریخ ٩٥/١١/٢٥ تغییر دادند و بنده مجدداً چک را به حساب خود کِلِر کردم . اما در تاریخ سر رسید دوم چک هنگامی چک پشت باجه رفت با اعلام سرقت چک مواجه شدم . ایشان به دروغ ادعا دارند که در تاریخ ٩٥/٨/٢٢ چک در شهری دیگر سرقت شده .
بنده مستندات محکمی برای اثبات دروغ ایشان دارم .
بنده چگونه میتوانم وجه چک را وصول کنم ؟ مبلغ چک ٤٠ ملیون تومان است .

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب گرامی عنایت داشته باشید شما باید ادله و مستندات خود را در مورد چک  تقدیم بازپرسی دادسرای محل وقوع جرم کنید.موید باشید