آیا می توانم رابطه نامشروع همسرم را در فضای مجازی اثبات کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۵۸۷ #73333

سلام ممنون از سایت خوب و همکاری شما عزیزان/
بنده 2 ماه پیش از طریق تلگرام متوجه رابطه زنم با یک شخص دیگر شدم که و از صفحه تلگرام چت انها عکس و فیلم گرفته ام.قرار بود طلاق توافقی بشد ولی 3 جلسه مشاوره رفتیم و جلسه اخر گفت من مهریه ام را میخوام کامل بگیرم ولی طلاق نمیگیرم و حاضر نیستم با این اقا در خونه زندگی کنم.
بعد چند روز اخطاریه از شورای حل اختلاف برای جهزیه برای من امد و امروز هم از دفترخانه ازدواجمون نامه 110 سکه امد که برای اداره ثبت ارسال شده بود.
2 هفته است خانه را کلا ترک کرده.
لطفا من را اگاه کنید درخصوص سوالات زیر:
1- روزی که به جلسه شورای حل اختلاف میرم برای جهزیه چی بگم یا اصلا جلسه برای چیست ؟
2-داستان نامه 110 سکه چیست که اومده برام ؟ ((چقدر حدودا هزینه داره برای این خانم تا مهریه اش را بگیره و چند ماه ؟))
3-من یک کارگر هستم با حقوق اداره کار ایا حسابهای من مسدود میشود ؟
4-نفقه اجرت المثل و غیره در سال 95 برای این خانم دادگاه چقدر میگه باید پرداخت کنم ؟
5- منزل ما اجاره ای هست و وقتی کسی داخلش نباشه اجاره بیخود دارم میدم چیکار کنم تا زود جهزیه اش را ببرد ؟
6- در کل از صفر تا 100 این داستان چه مدت طول میکشه ؟ واین وسط از نظر مالی کدام زوج ها بیشترین ضرر را میبینند ؟ به غیر مهریه

ببخشید طولانی بود

مشاوره حقوقی نفقه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

گرفتن اسکرین شات به تنهایی مدرک محسوب نمی شود و امکان تبرعه شدن ایشان زیاد است. برای استرداد جهیزیه از شما امضا خواهند گرفت که بهتر است سریعتر انجام شود.نفقه و اجرت المثل زوجه با نظر دادگاه و در صورت لزوم با تعیین کارشناس تعیین خواهد شد. همسرتان می توانند حسابهای شما را توقیف نمایند.