مالک میخواد دستور تخلیه بگیره به خاطر عدم پرداخت اجاره من چطور از خودم دفاع کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۵۹ #73302736

با سلام
من یک مغازه الکتریکی اجاره کردم و به خاطر شیلنگ گاز غیر استاندارد مجبور به قطع گاز همسایه که از مغازه من رفته کردم که این شروع اختلاف من با مالک بود من کرکره مغازه تعمیر کردم که طبق توافق من با مالک قرار بود مبلغ به جای اجاره ۴ ماه باشه یعنی من از اجاره کم کنم الان شنیدم مالک میخواد دستور تخلیه بگیره به خاطر عدم پرداخت اجاره من چطور از خودم دفاع کنم دادگاه من هم دعوت میکننه تا من فاکتور تعمیر را بدم

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما بایستی اثبات کنید عدم پرداخت اجاره بهایتان بدلیل پرداخت هزینه کرکره بوده است و در این خصوص با ایشان توافق نموده اید که این مبلغ را از اجاره بها تهاتر نمایید . بله از شما دعوت میشود برای دفاع بروید .

فاکتور تعمیر کرکره را ضمیمه پرونده کنید واستناد کنید از اجاره محاسبه شده

سلام
شما باید ثابت کنید عدم پرداخت اجاره طبق توافق با مالک و به جهت هزینه ها بوده است