میتونم ارث خودم رو به همسرم ببخشم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۳۶ #73240590

سلام. وقت بخیر. من ( زن ) میتونم ارث خودم رو به همسرم ببخشم تا ایشان در دادگاه برای طلب ارث حاضر شوند. با تشکر.

مشاوره حقوقی ارث
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود شما میتوانید اگر سهم الارث شما مشخص شده است آن را به همسر خود هبه کنید.

با سلام
ظاهرا منظور شما این است که همسرتان از طرف و بجای شما مطالبه قانونی ارث شما را انجام دهد که در این صورت پاسخ سوال شما منفی است (فقط وکیل دادگستری می تواند از سوی شما در محاکم قضایی اقدام نماید) ضمن اینکه در این حالت هنوز سهم الارث تقسیم و مشخص نشده است که بخواهد هبه شود...

باسلام در صورتی که ارث شما مشخص و معین باشد میتوانید طبق یکی از عقود مانند صلح یا وکالت به شوهرتان انتقال نمایید.

با سلام
بله بخشیدن و هبه و یا انتقال مال یا سهم الارث ممکن میباشد اما بهترین راه اخذ وکیل دادگستری برای این امر میباشد

با سلام
شما میتوانید اگر سهم الارث شما مشخص شده است آن را به همسر خود هبه کنید.

سلام میتوانید وکالت دهید

با سلام و احترام
خیر. قواعد ارث قابل توافق نیست
مگر اینکه ارث محقق شده باشد و مالکیت به شما منتقل شده باشد و بعد شما اموال خود را به همسر خود واگذار کنید