برگشت ملک به صلح کننده پس از مرگ متصالح چگونه ثبت شود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۱۴ #73225219

ملکی دارم که به نام همسرم نموده ام و البته وکالت تام الاختیار کامل هم از ملک دارم. چه تمهیداتی می توانم در نظر بگیرم که اگر خدای ناکرده همسرم فوت کرد ، این ملک به طور کامل به شخص خودم تعلق بگیرد و نه فرزندان و والدبن همسرم. در ضمن همسرم با هر تمهیدی که بشود انجام شود کاملا برای این امر همکاری می کند و موافق است. باسپاس

مشاوره حقوقی صلح
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورتیکه سند رسمی صلح تنظیم نمایید قابل برگشت نیست . در فرض سوال ، سند صلح عمری تنظیم نمایید تا هدف شما تامین شود . موفق و موید باشید .

با توجه به اینکه صلح عقدی لازم است با فوت متصالح قابل برگشت پذیر نیست

سلام چون با فوت ایشان وکالت باطل میشود از همسرتان بخواهد ملک را به شما در زمان حیات صلح نماید حتی با یک برگه عادی با امضاء واثر انگشت در حضور شاهد

وکالت با فوت منفسخ میشود و عقد صلح لازم و مال قابل برگشت نیست

با سلام
ضمن عقد صلح عمری در دفتراسنادرسمی نسبت به انتقال ملک اقدام فرمایید .

درود
عقد صلح با فوت متصالح دیگر امکان فسخ یا برگشت به شما را ندارد و وکالت نیز با فوت باطل می شود.

عقد صلح عقدی است لازم و با فوت از بین نمی رود
وکالت با فوت منفسخ می‌ شود