آیا خوانده ها می توانند خواهان را با داشتن وکیل، در طرح دعوی تقسیم ماترک، در روز جلسه اجبارا به شرکت در جلسه وادار نمایند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹۳ #73218995

با سلام و وقت بخیر...سوالم این است که ما ۴ نفر خوانده هستیم که خواهان طرح دعوی تقسیم ترکه،بدون درک عواقب تقسیم ترکه که به احتمال قوی به مزایده اموال ختم می شود و راه سازش را هم قبول ندارد و برای اینکارش،وکیل گرفته است،آیا برای درک بیشتر او ،بر طبق قانون خاصی یا از طریق صحبت با قاضی شعبه، می توانیم وادارش کنیم که حتما بهمراه وکیل در جلسه حضور یابد.چون خودش گفته که در جلسات دادگاه شرکت نمی کنم.با تشکر فراوان از شما

مشاوره حقوقی حصروراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت نیاز در ابلاغ ذکر می شود

مشکلی نیست اگردر دادگاه شرکت نکند اگر خوانده باشه رای غیابی خواهدبود اگر خواهان باشد حضوری خواهد بود

درود
در صورتی که قاضی نیاز به حضور بداند در ابلاغیه اعلام می شود وکیل به همراه موکل حاضر شود.

با سلام واحترام در ارتباط با سوال شما بله این امکان وجود دارد بهتر است از قاضی بخواهید که میخواهید صلح و سازش کنید و یا بخواهید که جلسه ای را با عنوان مواجهه ی حضوری با خواهان برگزار کند چنانچه قبول کردند میتواند اینکار را انجام بدهید و علی الاصول اینکار توسط آنها بابت کشف حقیقت یا صلح و سازش نیز انجام می شود موفق و پیروز باشید - با احترام صلاح الدین عالمی

با درود
بستگی به موافقت قاضی دارد.
قاعدتا خیر.

تنها در صورت موافقت قاضی با درخواست شما و لزوم شرکت موکل به تشخیص قاضی امکان الزام موکل به حضور در جلسه وجود دارد. در فرض سئوال شما ، بعید است قاضی دستور به الزام موکل بدهد .