آیا سایر فرزندان میتواند ادعایی در آن خانه و زمین داشته باشند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۵ #73140971

پدری خانه و زمین خودش را به شرط عمر به یکی از فرزندان خود واگذار کرده و در دفترخانه ثبت کرده است.
۱_ آیا این انتقال خانه صحیح میباشد و معتبر است؟
حالا پدر فوت کرده است
۱_ آیا سایر فرزندان میتواندد ادعای در آن خانه و زمین داشته باشند؟
۲_همسر دوم متوفی ( پدر ) میتواند تقاضای مهریه بکند و مهر خود را با فروش خانه بردارد؟
آیا همسر دوم فرد متوفی حقی در خانه و زمین دارد؟
در حالی که متوفی کارمند بازنشسته میباشد و حقوق دارد تکلیف حقوق متوفی چه میشود

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱.این انتقال تا زمانی که پدر در قید حیات بوده معتبر است۲.بعداز فوت پدر باید بین وراث به نسبت سهم قانونی انها تقسیم شود۳.زن هم می نواند تقاضای مهریه کند چون دینی بر ذمه شوهر می باشد۴.به نسبت سهم الارث زن دوم هم از خانه و زمین سهم می برد و حقوق کارمند بازنشسه به زن وی تعلق می گیرد