امکان مطالبه لاشه چک توسط بانک جهت پاس نمدن

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۹۴ #73113726

با سلام، بنده صاحب چک هستم (صادر کننده)، برای پاس نمودن چک حتما لاشه چک رو هم همراه با ثبت و انتقال لازمه ببرم بانک؟ امروز رفتم و یک چک با مبلغ زیاد به نام فردی در بانک ثبت کردم و اون فرد به یکی دیگه انتقال داد (شخص ثالثی) در بانک و کافی نت رفتم(برای شخص ثالث) تایید کردم براش به نام شخص ثالث. نگرانم یک وقت بعدا کافی نت انتقال بده به نام خودش(چون صفحه بانکی باز بود). بانک تا لاشه رو نگیره با ثبت خالی چک میتونه اقدامی روش انجام بده؟ یا اینکه مطالبه چیزی یا هر اقدام قانونی کنه؟! در صورتی که الان لاشه دست شخص ثالثی هست که چک هم به نامش توسط شخص دوم ثبت و به تایید توسط کافی نت رسیده.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام جای نگرانی ندارد،حتما میباسیتی لاشه چک تحویل داده شود

سلام ، برای وصول مبلغ چک حتما باید لاشه چک را به بانک داد.

نگران نباشید برای دریافت وجه چک حتما باید لاشه چک تحویل بانک گردد.

بانک فقط به دارنده لاشه چک پاسخگو است و ثبت در سامانه صیاد فقط پیش نیاز است ولی کافی نیست

باسلام
چک میتواند توسط افراد مختلف در سیستم انتقال پیدا کندولی برای پاس شدن ، حتما باید به بانک ارائه شود.

درود
کافی نت نمی‌تواند به نام خودش انتقال دهد، برای وصول چک حتما بایستی لاشه چک را به بانک تحویل دهید.

سلام‌ارائه لاشه چک ضروری ست .ضمنا انتقال توسط اخرین انتقال گیرنده انجام خواهد شد کافی نت نمیتواند چک را ب نام خود انتقال دهد