آیا این مبلغ طلب افزایش میخورد یا همین مقدار باقی میماند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۵۹ #73079558

باسلام
من از یک شرکت سیصد و هفتاد میلیون ریال طبق رای اداره کار طلبکار هستم ولی شرکت به اتهام جعل در دادگاه از من شکایت کرد و بعد از گذشت دو سال من تبرعه شدم در اون زمان دلار کنتر از پنج هزار تومن بود و امروز بالای بیست و هشت هزار تومن است لطفا بفرمایید نحوه شکایت و دریافت طلب من چگونه باید باشد و آیا این مبلغ افزایش میخورد یا همین مقدار باقی میماند؟؟
با تشکر

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله تاخیر تادیه برای مطالبات شما شامل خواهد شد البته مطالبه خسارت تاخیر تادیه در صلاحیت اداره کار نمیباشد و بایستی برای مطالبات تاخیر تادیه از طریق مراجع قضایی اقدام بفرمایید .
طبق رای وحدت رویه هیات عمومی دیوان عالی کشور ، ۷۵۷ـ۲۹/۰۱/۱۳۹۶ رسیدگی به تاخیر تادیه در صلاحیت مراجع عمومی قضایی میباشد و مراجع حل اختلاف اداره کار صلاحیت رسیدگی نخواهند داشت .

سلام . درخواست اجرای حکم در خصوص طلب کنید .
چون پرونده در جریان بود مبلغی بر طلب شما اضافه نخواهد شد .