آیا میشود ملکی را که سند دارد و متعلق به تهران می باشد در شهری غیر از تهران به نام شخص دیگری زد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۲۷ #73063592

با سلام
آیا امکان این وجود دارد که ملکی را که سند دارد و متعلق به تهران می باشد در شهری غیر از تهران و استان تهران به نام شخص دیگری زد؟
اگر امکان دارد چه مراحلی و چه مدارکی باید وجود داشته باشد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله نیازی به حضور در تهران نیست و میتوانید برای انتقال سند از طریق دفترخانه در هر شهری اقدام کنید

باسلام
بله از طریق دفاتر اسناد رسمی اقدام نمایید

با سلام :
بله امکانش وجود دارد .
با ارائه به دفتر اسناد رسمی و همراه داشتن کلیه مدارک ملک و فروشنده

سلام باید به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنید و درخواست انجام استعلام نمایید . استعلام ثبت به صورت سیستمی انجام می شود اما بقیه استعلام ها باید به صورت حضوری و در تهران انجام بگیرد .

بله نیاز به حضور در تهران نمیباشد و میتوانید برای انتقال سند از طریق دفترخانه اقدام کنید و یا مبایعه نامه تنظیم کنید.

بله میشود از طریق دفتر اسناد رسمی امکان پذیر است .