چطور حقوقم را دریافت کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۹۸ #73063192

باسلام صاحبکار ما حقوق من رو نمیده و الان هم کار به فحاشی و این حرفا کشیده شده بنده سرکار هم اسیب سوختگی داشتم و هم بیمه نشدم حقوقم رو هم بهم ندادن میخوام شکایت کنم ازشون سوالی که داشتم اینکه من قرارداد با این طرف عقد نکردم و اینکه نسبت به میزان مبلغ حقوق سندی ندارم

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید علیه کارفرما از طریق اداره شکایت کنید

سلام ، با آرزوی بهروزی برای شما ، از طریق اداره کار اقدام به طرح دعوی با استشهادیه و مدارک کنید ، بازرسین نسبت به احراز رابطه کاری شما اقدام خواهند کرد

با سلام
جهت مطالبه حقوق خود به اداره کار تعاون و رفاه اجتماعی محل اشتغال خود مراجعه و فرم دادخواست مربوطه را تکمیل و دلایل خود را قید نمایید.با توجه به اینکه قرارداد کار و سابقه پرداخت بیمه نداریداثبات رابطه کارگری کمی دشوار است .
در خصوص آسیبی که در حین انجام کار برایتان پیش آمده نیز می توانید به دادسرای محل وقوع حادثه مراجعه و از کارفرما اعلام شکایت نمایید.
جهت ارائه توضیحات و مشاوره های قانونی لازم ، تنظیم شکوائیه به اداره کار و شکوائیه در خصوص صدمات وارده میتوانید از طریق پنل کاربری اینجانب اقدام نمایید.

سلام
با مراجعه ب اداره کار و با استناد به فیش های پرداختی می‌توانید علیه کارفرما طرح شکایت کنید.

باسلام .از طریق اداره کار شکایت نمایید بازرس اداره کار با تحقیقات محلی و مبالغ واریزی قبل رابطه کارگر و کارفرمایی محرز خواهد شد و برمبنای قانون کار حقوق و مزایابه شما تعلق خواهد گرفت

با مراجعه ب اداره کار میتوانید این موضوع را پیگیری نمایید هرچند در این موارد بدون قرارداد کاری کار کمی سخت هست اما از شهادت شهود و کارکنان دیگر میتوانید کمک بگیرید همچنین فیش های پرداختی گذشته هم ب شما کمک خواهد کرد تا حق و حقوق خود را مطالبه نمایید

میتوانید با تهیه استشهادیه یا استناد به حقوق واریزی و قرائنی از این دست ارتباط شغلی خود را ثابت کرده و از طریق اداره کار درخواست حق و حقوق قانونی خود را بنمایید .