اعتراض به رای شورای حل اختلاف و هیات تشخیص اداره کار چگونه باید عمل کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۳ #73049678

با سلام
من از طرف کارفرما اخراج شدم برای همین به اداره کار مراجعه کردم، در جلسه هیات تشخیص علاوه بر بازگشت به کار مطالبات گذشته را طلب کردم اما رای هیات تشخیص فقط برگشت به کار بود و به مطالبات ورود نکرده بود من هم اعتراض نکردم. کارفرما به رای اعتراض کرد و خروجی جلسه حل اختلاف رد دعوی بود و اعلام کردند که این مورد در موضوعات اداره کار نیست.
با توجه به اینکه مدارکی دارم که نشون میده من مشمول قانون کار هستم، اینو میخوام بدونم که برای اعتراض به دیوان فقط باید به رای آخر (هیات حل اختلاف) اعتراض کنم؟ یا می توانم به رای هیات تشخیص هم اعتراض کنم آخه مطالبات من رو بررسی نکرده بودند.
ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما می توانید به هر دو رای اعتراض نماید

سلام
اعتراض را نسبت به اخرین رای به عمل اورید و به سایر ارا در قالب مستندات و ضمایم اشاره کنید