پول پاتختی که خانواده عروس داده برای زن است یا مرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۶۶۳ #72991923

سلام
بنده چند ماهه ازدواج کردیم طرف دوماد رسم داره شب عروسی پول جمع میکنن ولی فامیلای من روز پاتختی فقط میدن روز پاتختی چندتا خانواده اونم مقدار کمی دادن بعد پولا دادن من، من همه ریختم حسابم برای روز مبادا اونام حرفی نزدن الان چندوقته دعوا میندازه که خانوادت مفتی خوردن باید بدی من پولارو گفتم نمیدم درصورتی کل پول شب عروسی باباش برداشت شاباشا پسره برداشت
الان من قهرم نفقه نمیده مقداری از پولو من خرج کردم نسبت به اون میتونن عکس العملی یا شکایتی کنن؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نسبت به شکایت ترک انفاق کیفری یا مطالبه حقوقی نفقه اقدام کنید

با سلام
آنچه مسلم است حاکمیت عرف است. در این مورد قانون مطلب خاصی ندارد. اگر عرفا این هدایا متعلق به داماد یا عروس یا هر کس هدایای خانواده خود را تملک می کند، ملاک همین عرف است.
مباحث دیگر را قاطی هم نکنید موضوع نفقه یا بد رفتاری بحث جدایی است. بهتر است از طریق داوری و سازش مشکلاتتان را حل کنید تا بیشتر نشده