چه راهی برای اثبات جعل و یا الزام ایشان به ارایه اصل مبایعه نامه وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۴۷ #72991198

خودرویی فروختم و خریدار با تقلید دستخط بنده و الحاق متن در چندین سطر از مبایعه نامه، اقدام به طرح شکایت واهی خیانت در امانت بر علیه بنده کرده، بنده متقابلا در شعبه دیگری شکایت جعل از ایشان کردم، لیکن در هنگام مراجعه به کارشناسی خط کلا منکر وجود مبایعه نامه نزدخودش شده و کارشناس هم اصل مبایعه نامه را مطالبه کرده، که متاسفانه در دست من نیست.
چه راهی برای اثبات جعل و یا الزام ایشان به ارایه اصل مبایعه نامه وجود دارد؟
با توجه به اینکه اصل آنرا در شکایت واهی خودش ارایه کرده لیکن کپی آن در پرونده بایگانی نموده و پرونده فعلا در شعبه تجدید نظر میباشد.

مشاوره حقوقی جعل
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدون ارائه اصل مدرک جعل اثبات نمیگردد .

اثبات اینکه اصل سند نزدطرف هست باشماست . والا بدون ارایه اصل ، جعل قابل اثبات نیست

سلام
در پرونده ای که ایشان مطرح کرده است به مقام قضایی طی لایحه ای اعلام نمایید که نسبت به سند ایشان ادعای جعل مطرح نموده اید و ایشان از ارائه اصل سند خود داری می کند.
همچنین به مقام قضایی پرونده خودتان اعلام کنید که اصل مدرک در پرونده ایشان ارائه شده و درخواست استعلام نمایید.

شما چرا در همان پرونده خیانت در امانت مدعی جعل مبایعه نامه نشدید تا همان پرونده شکایت خودش به کارشناس خط ارجاع شود!!! در این پرونده ای که شما شاکی هستید نمی توانید او را الزام کنید ولی در شکایت خودش مجبور است اصل مبایعه نامه را حاضر نماید