باید حتما به مزایده بره و اگر فروش نرفت تو مزایده اون موقع میتونم سند بزنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۷۴ #72986118

سلام
ملک همسرم که برای مهریه توقیفه و قراره به مزایده بره. میتونم درخواست بدم که به مزایده نذارن و خودم بردارمش و سند بزنم به نام خودم.

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام میتوانید در مزایده شرکت کنیدو موفق شوید

با سلام
در مزایده شرکت نمایید
و اگر کسی در مزایده شرکت نکرد شما خود اقدام فرمایید

اگر تا دو مرتبه مزایده شد و خریدار نداشت میتوانید ۱۰درصد زیر قیمت کارشناسی بردارید باز به رویه دادگاه بستگی دارد.

نمیتونید قبل از مزایده مالک بشید ولی در جلسه مزایده میتونید با هماهنگی مسئول مزایده مالک بشوید و احتمالا ده درصد قیمت کارشناسی را برای شرکت در مزایده باید واریز کنید، چند روز قبل از مزایده باید از دادورز یا مسئول مزایده سوالات اساسی را بکنید تا مشکلی پیش نیاید، اگر مشتری هم پیدا شود که بهترین حالت است و مبلغ آن به شما پرداخت میشود.

با سلام و احترام
در مزایده شرکت کنید
اگر هم کسی در مزایده شرکت نکرد اقدام کنید.
موفق باشید.

ایرادی ندارد. می توانید اگر مشتری برای ملک پیدا نشد شخصا به عنوان محکوم له درخواست نمایید تا ملک به اسم شما منقل شود .
البته بعداز مزایده محکوم علیه دو ماه فرصت دارد مبلغ محکوم به، را پرداخت کند و مانع انتقال ملک شود.