آیا بدون اطلاع شرکا میتوان اقدام به فروش و یا وکالت بلاعزل نمود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۸۲ #72977004

سلام
همسر بنده سهامدار(یک سوم شرکت) یک شرکت خصوصی هستند، هنگام شراکت در اساسنامه ذکر شده که هیچ کدام از طرفین حق فروش سهام بدون اطلاع دیگر شرکا را ندارند، اگر هرکدام خواستن اطلاع بدهند اگر هیچکدام نخواستند میتوانند به شخص دیگر غیر از شرکا بفروشند، همسر بنده مریض هستند و میخواهند سهام شرکتشون رو به من بدهند که بعد از فوتشون توی انحصار وراثت نیفتد. آیا راهی وجود دارد بدون اینکه شرکا متوجه بشوند؟

مشاوره حقوقی شرکت ها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

لطفا نوع شرکت را ذکر کنید

سهامی عام؟ خاص
تضامنی>؟
نسبی؟
بامسئولیت محدود؟
....؟