چگونه جهت جلوگیری از خروج همسرم از کشور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۷۸ #72970967

با سلام
من و همسرم ازدواج دومون هست و جهت ادامه زندگی به ترکیه مهاجرت کردیم ولی به علت مشکلات به ایران بازگشتیم و همسرم میخواد تنهایی برگرده ترکیه و من نمی خواهم اجازه بدم تنهایی بره و اینکه قبل از ازدواج با من گذرنامه داشته بود اجازه گرفتن گذرنامه از همسر سابقش بوده و حالا چطوری میتونم برای خروج از کشور به تنهایی جلوگیری کنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
برای هر بار خروج باید اجازه بگیرد لذا اجازه های قبلی معتبر نیست و نیازی هم به ممنوع الخروجی نیست

شما می توانید با درخواست ممنوع الخروجی، ایشان را ممنوع الخروج کنید

با سلام به اداره گذرنامه شهر خویش رفته و با سند ازدواج خویش تقاضای ممنوع‌الخروجی ایشان را مطرح نمایید

به اداره گذرنامه مراجعه کنید جهت ممنوع الخروجی

مراجعه به اداره کل گذرنامه و اتباع نیروی انتظامی در تهران و یا دفاتر گذرنامه در شهرستانها.
همراه داشتن اصل شناسنامه و کارت ملی و حتی الامکان سند ازدواج.
ارائه درخواست ممنوع الخروجی همسر به اداره گذرنامه.