امکان داره چیزی یا متنی رو امضا کنه که ایشون هم شاهد هستند و رضایت دارند تا بعدا ادعایی نشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۵۴ #72944243

با سلام
پدرم در قید حیات هستند و اموالشون رو میخوان به نام بنده کنند برادرم نیز در جریان هستند و زضایت دارند.. حال برای محکم کاری زمان انتقال اموال در دفترخانه با حضور برادرم امکان داره چیزی یا متنی رو امضا کنه که ایشون هم شاهد هستند و رضایت دارند تا بعدا مشکلی و یا ادعایی بوجود نیاد که در جریان نبوده؟
چه متنی رو امضا کنه یا چه متنی در محضر خونه میشه تهیه کرد که ایشون در جریان انتقال اموال هست

با سپاس

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از ایشان بخواهید بعنوان شاهد امضاء نمایند

سلام
برادرتان چون مالکیتی ندارند هیچ ایرادی نمی توانند بگیرند فقط چنانچه نگران آینده هستید زیر سندی را که پدر شما در دفترخانه به نام شما انتقال می‌دهند برادرتان هم به عنوان شاهد امضا کنند

با سلام
اگر این نقل و انتقالات در دفاتر اسناد رسمی انجام میگیرد نیازی به شاهد و رضایت کسی نیست چون مالک خود شخصا دخیل در اموال خویش است و میتواند ان را بذل یا بخشش و یا وقف نماید.
اما اگر مبایعه نامه در بنگاه یا دستی تهیه میشود حضور برادرتان و شاهدین دیگر نیاز و ضروری است