قاضی اجرای احکام با کدوم ادله ماشین رو آزاد کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۲ #72902418

سلام
سال ۸۶ از آقایی شکایت کردم جهت پولی که بهش قرض داده بودم پس نمیداد، سال ۸۹ حکم علیه ایشون صادر و قطعی شد و ایشون متواری شد تا سال ۹۸ سه بار حکم جلب گرفتم و نتونستم بگیرمش سال ۹۵ کلا پرونده گم شد و دوباره با اسنادی که خودم داشتم پرونده به جریان افتاد آبان ماه سال ۹۸ ازش ماشین توقیف کردم و بهمن ماه ماشین مصادره شد الان ده روزه میگن ماشین آزاد شده چون منبع در آمد ایشون بوده، میخوام بدونم قاضی اجرای احکام با کدوم عدله ماشین رو آزاد کرد؟ کسی که در طی ده سال حتی یک ریال از بدهی رو پرداخت نکرده چطور بدون هیچ ضمانتی آزاد میشه؟ میخوام شکایت کنم به مقام بالاتر باید چکار کنم؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر برای دادگاه محرز شود که خودروی توقیف شده جزو مستثنیات دین بوده لذا دادگاه رفع توقیفی را صادر خواهد نمود
شخص اگر تمکن مالی ندارد یا بایستی اعسار دهد و بصورت اقساطی دین شما را پرداخت کند یا حکم جلبش را گرفته و در حبس بماند

احتمالا ایشان دادخواست اعسار مطرح کرده و ماشین به عنوان مستثنیات دین پذیرفته شده است.
اما به هر حال باید بدهی شما را پرداخت کند(حتی به صورت قسطی)

سلام
احتمال درخواست اعسار نموده و از دادگاه پذیرفته شده است .

سلام
احتمالا دادخواست اعسار مطرح نموده