خواهان تغییر پارکینگ خود از شرقی به غربی و ثبت آن در سند مالکیتم هستم، چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۸ #72888345

سلام وقت بخیر. در ساختمان ما ۸ واحد آپارتمان وجود دارد که از قدیم مالکین قدیمی که الان ۲ نفرشان کلا باقی مانده اند ۱ توافق نامه سر پارکینگ امضا کردند که هر کس کجا پارک کند و اینکه واحدهای ساختمان شرقی و غربی است اما دو واحد غربی از ۸ واحد خودروهای خود را در قسمت شرقی پارکینگ و ۲ واحد شرقی به ناچار در قسمت غربی پارک می نمایند.(بعد از تغییر مالکین اولیه هیچگونه توافق نامه ای مجددا مبنی بر تغییر جای پارکینگ ها امضا نشده و همان ۱ بار بوده که حدودا به سال ۶۲ بازمیگردد ) و از آنجایی که واحد بنده در قسمت غربی است اما پارکینگم در قسمت شرقی و از سقف پارکینگ بنده رایزر اصلی فاضلاب واحدهای شرقی رد شده و چندین بار با خرابی مواجه شده و باعث خسارت جبران نشدنی خودرو بنده شده و هیچ یک از واحدهای شرقی پرداخت خسارت رو نپذیرفته اند بنابراین خواهان تغییر پارکینگ خود از شرقی به غربی و ثبت آن در سند مالکیتم هستم. خواشمندم راهنمایی فرمایید چگونه باید انجام دهم با حساب این که یکی از مالکین ساختمان خارج از کشور هست.

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز اگر واحد مسکونی شما در غرب ساختمان هست پارکینگ شما هم بایستی در قسمت غربی ثبت شده باشد اگر در قسمت شرقی ثبت شده اشتباه ثبتی هستش

سلام، اگر در سند قید شده و اشتباه شرقی را غربی ثبت کرده اند از طریق خود اداره ثبت اقدام کنید