آیا عکس میتواند جرمی را ثابت کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۱۶ #72875804

با سلام و خسته نباشید
بنده یک پرونده ای دارم که یک شخص به من اتهام های نسبت داده است که شش تای آن ها را تبرئه شده ام اتهام ها
۱: جعل
۲: جعل کارت سپاه پاسداران
۳: سوءاستفاده از لباس نظام
۴: استفاده از البسه های نظامی
۵: آدم ربایی
۶: دخالت در امور زندگی
۷: اخاذی
۸: نگهداری سلاح
که فقط دو تا از اتهام ها در حال رسیدگی میباشند اتهام ها جعل کارت سپاه و پوشیدن لباس هست که با ارائه عکس که من لباس نظامی تنم بوده تهیه کرده و کارت جعلی که با کارت ملی بنده میباشد در کنار هم هستن و خود شاکی سابقه جعل دارد که محکوم شده و من سابقه ایشون گذاشتم رو پرونده در ضمن با ایشون رفت و امد خانوادگی داشتیم و شاکی در حال حاضر در زندان میباشد
من جلسه رسیدگی نهاییم در تاریخ ۱۳۹۸/۰۶/۱۶میباشد.
باید چیکار کنم که تبرئه بشم و محکوم نشم و به زندان نروم؟

ممنون میشم جوابم رو بدید

مشاوره حقوقی جعل
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
صرف ارائه تصاویر مثبت ارتکاب جرم توسط شما نیست اما شما باید در پاسخ به سوالات قاضی مبنی بر علت پوشیدن لباس نظامی و همچنین نظر شما در خصوص کارت سپاه، اظهاراتی را بیان نمایید که موجب ظن قاضی به ارتکاب جرم توسط شما نشود که البته این اظهارات باید با در نظر گرفتن اظهارات سابق شما باشد

بدون ملاحظه پرونده نمیشه نظرداد

با سلام.
شما باید این موضوع را انکار کنید البته درصورتی که درمراحل تحقیقات و رسیدگی اقرار نکرده باشید، زیرا انکار مسبوق بر اقرار قابل پذیرش نیست.
مضافا اینکه درست است که عکس علم قاضی را به حصول نتیجه نزدیک میکند اما اگر در کنار عکس ادله دیگری موجود نباشی به دلیل عدم دلایل کافی جهت اثبات جرم و تعیین مجازات شما تبرئه خواهید شد.

موفق و موید باشید

بایستی مدارک ارائه شده بررسی شود

سلام و درود
صرف عکس باعث اثبات جرم نمیشود ولی عکس العمل شما در دادگاه ممکن است باعث حصول علم قاضی گردد،
شما باید این موضوع را انکار کنید البته درصورتی که درمراحل تحقیقات و رسیدگی اقرار نکرده باشید، زیرا انکار مسبوق بر اقرار قابل پذیرش نیست.
موفق باشید.