طبق قانون چند سال مشمول افت قیمت می شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۲۴۷ #72851221

باسلام
بنده چند روز قبل با ۱ خودرو پژو پارس مدل ۹۰ تصادف کردم که مقصر شده ام و راننده خودرو پژو پارس شکایت افت قیمت کرده اند

مشاوره حقوقی تصادفات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرود عرفا شامل بیش از ۵سال نمی‌شود

درمورد بالای ۵ سال افت قیمت چندانی متصور نیست

درود بر شما، در خصوص افت قیمت عوامل زیادی دخیل هستند، لکن در مورد خودرهای کارکرد بالای ۵ سال، افت قیمت چندانی متصور نیست.

با سلام مقدار آن بستگی به شرایط زیادی دارد آیا قبلا تصادف کرده رنگ دارد و میزان تمیزی ماشین و........ بر اساس همان و همچنین نسبت استهلاک نیز کم می شود و بعد از آن تعیین می شود که چقدر می باشد در مدل بیشتر از پنج سال چندان افت قیمتی نداریم موفق و پیروز باشید

براساس قانون به بیش از۵سال افت محاسبه نمی شوددربیمه ولی با اخذنظریه کارشناسی تامین دلیل می تواندمطالبه نماید