با شکایت مطرح شده با عنوان ضرب و شتم و فحاشی، با چه ادله هایی می توانم از خودم دفاع کنم ؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۷ #72846834

عرض سلام و تشکر
همسر بنده بدون اجازه با برادر خود هماهنگ کرده و بچه شیرخواره را در منزل رها کرده و به شهرستان رفته در حالیکه بنده سر کار بودم. که همان روز ۱۱۰ صورت جلسه کرد. اظهارنامه فرستادم.دادخواست عدم تمکین فرستادم.در مقابل رفتند شکایت کذب ترک انفاق و ضرب و جرح دادند.ازروز اول مهریشان را از ثبت اجرا گذاشتند و بی نتیجه ماندند که از طریق دادگاه اقدام کرده انددر دادگاه تمکین ایشان اظهار کردند بنده ایشان را مورد ضرب و جرح قرار داده و از خانه بیرون کرده ام .درحالیکه همه ی اینها کذب بوده.از ایشان گواه گواهان خواستند که عمو و پسر عمویشان که هیچ اطلاعی از زندگی و محل سکونتمان ندارد، آمدند و شهادت دادند که ایشان با سر و صورت خونی به منزل پدرش آمده و ایشان امنیت جانی ندارد و در منزل شوهرش خوف و ضرر جانی دارد.بدون اینکه جواب شکایت کذب کیفری (ترک انفاق ضرب و جرح و فحاشی) که ایشان داده اند بیاید رای صادر شد و عدم تمکین بنده با شهادت کذب عمو و پسر عموی همسرم دادخواست عدم تمکین رد شد.(در مورد شکایت کیفری یک هفته بعد در دادسرای شهرستان همسرم بدون شرط رضایت داد و توافق کردیم و در حضور دادیار امضا شد و در پرونده قید و شماره گذاری شد که به زندگی برگردد نه تنها نیامدند دو روز بعد گفتند که رضایت را پس می گیرم و پرونده بخاطر عدم صلاحیت دادگاه به استان البرز فرستاده شد که هنوز خبری از پرونده نیست)
سوال :
۱-فامیل درجه یک میتواند شهادت دهد؟
۲-شاهدینی که هفتصد کیلومتر با منزل خواهان پرونده فاصله دارد قابل قبول است ؟
در حالیکه حتی آدرس و محل زندگیمان را نمی دانند و فقط دو سه باری در شهرستان با هم هم صحبت بودیم .
۳-شاهد که گفته صورت خونی به منزل پدرشان آمده ، همسرم سه روز در رشت منزل برادرشان بوده.قاضی خیلی راحت از این موضوع رد شده ، دروغ به این بزرگی که چه جراحتی بوده که سه روز خونریزی داشته و پزشکی قانونی هیچ گواهی مبنی بر جراحت و ضرب نداده .(یاد جنگ جومونگ افتادم)
۴-با چه ادله هایی می توانم از خودم دفاع کنم ؟
شرافتا همه این شکایت ها و شهادت هاکذب بوده و بنده هیچ ضرب و جرح و ترک انفاقی انجام نداده ام همه اینها نقشه واسه گرفتن نفقه و مهریه هستش
۴-شکایت کذب و شهادت کذب تا کجا می تواند پیش برود ؟
رای به سومعاشرت زوج ، خوف ضرر جانی، امنیت جانی صادر شده.
همه ی این ها راه و روش وکیل بوده که بتونه حق طلاق بگیره برا همسرم
ما همدیگرو خیلی دوست داریم .مادر همسرم خیلی دخالت میکنه همشم زیر سر اونه

خواهشمندم جواب بدید تا قبل از اتمام مهلت تجدید نظر بتوانم از خودم دفاع کنم ۱۶/۹/۹۸

ببخشید خیلی طولانی شد.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما می بایستی گزارش کلانتری برای بی مسئولیتی ایشان در نگهداری طفل شیرخوار را ارائه می نمودید و جرح شهود می نمودید و بدلیل ترک طفل در منزل و اقدام خطر آفرین زوجه به جهت به خطر انداختن جان طفل شکایت میکردید که نکردید ، اکنون بایستی مدارک و پرنده تان مطالعه شود تا بتوان شما را راهنمائی نمود .

شما مواردی را که بیان داشتید طی لایحه تقدیم دادگاه نمایید .
البته زمانی که پرونده در کرج ثبت شد.
اظهارات اقوام به عنوان شهادت قابل قبول نخواهد بود قابل ایراد است .