ابلاغیه مذکور به چه معنا میباشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۵ #72845673

سلام خسته نباشین
من تصادف کردم و طرف روحانی بود و مقصر اعلام شد الان تمام کارها تموم شده، فقط پرونده برای دادگاه به دادسرای ویژه روحانیت ارسال شده.
فقط سوال من این است:
در سامانه ثنا نوشته:
در خصوص اتهام متهم کیفر خواست به شماره ______مورخ ۹۸.۴.۱۱ صادر گردید.
معنی این چیه؟
یعنی مقصر به من اتهام زده؟
لطفا توضیح دهید.

مشاوره حقوقی تصادفات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص اتهام متهم( یعنی اتهامی که شما به آن روحانی نسبت داده اید) کیفر خواست
(به نفع شما دادگاه تقاضای محکومیت متهم را کرده است)به شماره ______مورخ ۹۸.۴.۱۱ صادر گردید.

با سلام و احترام
یعنی متهم مجرم شناخته شده و دادستان تقاضای محاکمه را کرده است

یعنی در مرحله دادسرا مجرمیت ایشان احراز شده است و پرونده برای صدور رای به دادگاه کیفری ارجاع میشود .

سلام متهم توسط دادسرا مجرم شناخته شده و دادستان برای او تقاضای محاکمه و مجازات از دادگاه کرده است .

کیفرخواست صادر شده به این معناست که دادسرا با انجام تحقیقات مجرمیت متهم محرز شده و از دادگاه درخواست محکومیت متهم را کردند و به نفع شما خواهد بود