آیا این شخص میتونه سالهایی که بیمه ایشون رو واریز نکردن رو مطالبه کنه یا خیر؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۵ #72835274

با سلام خدمت وکلای عزیز در سال ۱۳۹۵ قراردادی بین شخصی به عنوان تحصیلدار با شرکتی بسته شده که در ان قید شده که حق هیچگونه مزایایی از جمله بیمه پاداش سوخت تصادفات و غیره را ندارد طرف قرارداد امضا نموده و مشغول بکار شده در سال ۹۷ این شرکت ادغام گردید و در شدکت جدید اسم ایشون در لیست بیمه اجباریبه مدت یکسال رد شد و باز در سال ۹۸ با شرکت بعدی ادغام گردید بیمه این شخص نیز در مدت سه ماه ماه اول ۲۰ روز و دو ماه ۲۵ روزه رد شد و در اخر ایشون رو در ۲۹ اسفند ماه ۹۸ تعدیل کردن ایشون هنوز تسویه حساب نکردن بابت سنوات
و دوم اینکه باید از شرکت اول که ادغام گردیده شکایت کنند یا شرکت اخر؟
ودراخر اینکه چه مدارکی لازم هست
با تشکر فراوان از کانون وکلا

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با استناد به مدارک و شواهد موجود ، حاکی از فعالیت شما در این شرکت ، بر علیه شرکت مذکور اقدام نمایید .

سلام باید از همان شرکتی که بیمه ایشان را پرداخت نکرده شکایت کند ، مدارم قرارداد و حقوق پرداختی لازم است