با توجه به عرایض بنده و شرایط فعلی، دادگاه چه رایی صادر میکند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۵۱ #72823322

با سلام
ما یک اپارتمان را به صورت قولنامه ای با چک معامله کردیم و به دلیل شرایط موجود ( کرونا و دلار و....) برنامه هایی که برای پاس شدن ۴ چک اخر پیش بینی کرده بودیم به هم خورد
و الان این چک ها به مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان یعنی در حدود ۳۰ درصد قیمت کل ملک هم چنان پاس نشده و طرف مقابل ازمون شکایت کرده
ممکنه حکم تخلیه بدن؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر طبق توافق در مبایعه نامه قید شده باشد در صورت عدم پاس شدن چک ها ، فروشنده حق فسخ دارد لذا طبق ان فروشنده میتواند اقدام به فسخ معامله و نیز در صورت تعیین خسارت ، میتواند از شما خسارت مطالبه نماید