راه حل مدیر ساختمان چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۷۲ #72819038

فاضلاب یکی از واحدهای مجتمع مسکونی نشتی دارد و علاوه بر طبقه پایین، به سقف پارکینگ هم خسارت زده و هر روز بدتر می‌شود، مالک و مستاجر واحد هم هیچ اقدامی نمی‌کنند.

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با ارسال اظهارنامه مراتب را به اطلاع مالک رسانده سپس طی دادخواستی بخواسته الزام مالک به تعمیر اقامه دعوا داده شود

با سلام
اگر برای ساختمان مدیریتی قرار داده شده است لذا مدیر موظف به گوشزد و اعلام هشدار به موضوع میباشد در صورت عدم همکاری مالک ، میتوانید از طریق اقامه دعوی بر علیه مالک اقامه دعوی نمایید