اثبات استحقاق دریافت اجرت المثل چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۸ #72800936

سلام ببخشید یک زن کارمند برای اثبات انجام کارهای خانه و درواقع اجرت المثل چه ادله ای به دادگاه باید تحویل دهد؟ درصورتیکه آقا اذعان دارد کارمند است و کار خانه انجام نشده،

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قصد امری درونی است و احراز آن از طریق الفاظ و اعمال فرد امکان پذیر است بنابراین صرف اعلام وی در دادگاه مبنی بر اینکه قصدش چه بوده است مثبت آن نیست. گر چه با توجه به مواد ۳۳۶ و ۳۳۷ قانون مدنی اصل اولی عدم قصد تبرع است اما در جامعه کنونی ما ظهور عرفی بر آن است که زوجه به لحاظ روابط عاطفی و با نیت استحکام بخشیدن به آن به قصد اجرت المثل نسبت به انجام امور منزل اقدام نمی کند.

هیچگونه ولیلی لازم نیست ارایه کنید همینکه بگویید کارهای منزل را با قصد اجرت انجام داده اید کافی است یک مشاوره تلفنی تنظیم نمایید تا راهنمایی فنی و تخصصی تر به شما ارائه گردد.

با سلام
شوهر باید اثبات کند در صورتی که شما کارهای خانه را انجام نداده اید توسط چه کسی و چگونه انجام شده است. صرف کارمند بودن دلیل بر عدم انجام امور خانه داری نمی باشد.
موفق باشید

سلام و درود، اصولا یک خانم در طول زندگی مشترک براساس عرف و نه وظیفه ی قانونی ، کارهایی در خانه انجام می دهد و ادعای شوهر در مورد کارمند بودن و عدم انجام هیچ کاری قابل پذیرش جز با مدارک و شواهد نخواهد بود؛ شما برای اثبات این امر ادله هایی مانند گواه(شاهد) و حتی معاینه ی محل را می توانید مورد استناد قرار دهید؛ در مورد این موضوع کارشناس متخصص اظهارنظر می کند، موفق باشید.