علاوه بر اینکه از پرداخت باقیمانده هزینه خودرو امتناع میکند بابت دریافت خسارت هم از بنده شکایت کرده است، این شکایت نتیجه ای برایشان دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۴ #72760092

با سلام
بنده مدت ۵ ماه پیش خودرویی را فروختم و مبایعه نامه آن در بنگاه نوشته شد. با توجه به اینکه به خریدار گفتم کاملا ماشین را بررسی کند و در صورتی که مورد تایید بود تا معامله انجام شود. و نیز با توجه به اینکه در مبایعه نامه آورده شده که خریدار کلیه خصوصیات ظاهری و فنی را روئیت و تایید کرده است. خریدار ادعا میکند ماشین معیوب بوده و چندین میلیون برایش هزینه کرده و الان علاوه بر اینکه از پرداخت باقیمانده هزینه خودرو امتناع میکند بابت دریافت خسارت هم از بنده شکایت کرده است. ایا این شکایت نتیجه ای برایشان دارد؟ درخواست فسخ معامله هم نداشته است.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

" با سلام"
با توجه به مفاد قولنامه شکایت ایشان رد میگردد
دادخواست مطالبه وجه به استناد قولنامه مطرح نمایید

بسمه تعالی : چنانچه در مبایعه نامه ذکر کرده باشید خودرو صحیح و سالم به رویت و تایید خریدار رسیده و و هرگونه خرابی یا اشکالی از تاریخ تحویل بعهده خریدار میباشد ، شکایت ایشان اثری نخواهد داشت . ( یک مورد )
مورد دوم : اشکالات و ایرادات خودرو در قسمتهای پنهان خودرو بوده و یا جز ظواهر خودرو میتواند موثر باشد .
مورد سوم : تاریخ تعمیر خودرو و علت معیوب بودن قسمتهای تعمیر شده نیز میتواند موثر باشد
مورد چهارم : غلم حضرتعالی به اشکالات خودرئ موثر است .
مورد پنجم : قیمت خودرو نیز موثر است مابه التفاوت سلامت و سالم نبودن خودرو موثر است
مورد ششم : از طریق بنگاههای خودرو فروخته باشید مسئولیتی متحمل شما نخواهد بود و. بنگاه باید پاسخگو باشد ( دریافت حق دلالی چنین مسئولیتی بهمراه دارد .)
مورد هفتم : دعوی متقابل صادر کنید و نسبت به دریافت مابقی وجه خودرو اقدام نمایید . تا همزمان رسیدگی شود .در همان شعبه که بر علیه شما شکایت شده