آیا زوج می تواند از اشتغال همسرش ممانعت به عمل آورد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۹۰ #72724

من با دختری عقد کردم که دانشجوی رشته علوم آزمایشگاهی است.
ایشان می گویند من بعد از تحصیل می خواهم سرکار بروم اما من دوست ندارم ایشان شاغل شوند چون خودم کارمندم و دوس دارم ایشان در خانه باشند.
در هنگام خواندن خطبه عقد و در شروط عقد نامه مساله اشتغال ایشان نوشته نشده است و من در آن جا تعهدی ندادم.
در هنگام خواستگاری و عقد هم ایشان دانشجو بودند و من برای اشتغال ایشان در زمان خواستگاری هم تعهد و رضایت کتبی و لفظی ندادم.
ولی ایشان در هنگام خواستگاری در ضمن حرف هایشان گفتند چون پدرم جانباز است به احتمال بسیار زیاد بتوانم بعد از تحصیل شاغل شوم.
من می توانم جهت منع ایشان از کار قانونی اقدام کنم؟

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب گرامی حتی در صورت نوشتن در عقد نامه هم شما می توانید از اشتغال همسر خود ممانعت نمایید. اما بهتر است در این زمینه به طریق مصالحه و سازش عمل نموده و با انتخاب بهترین راهکار که مورد توافق دو طرف است مساله را حل و فصل نمایید.