ایا میتوانم برای دریافت خسارت و مشکل در ادامه زندگیم شکایت خود را مطرح کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۳ #72687613

سلام و خسته نباشید
برج ۸ سال ۹۷ در خیابان به علت پارک ماشین خود در جلوی مغازه مصالح فروشی با یکی از فروشندگان درگیر لفظی پیش امد و ناگهان فروشنده دیگر از پشت سر به من حمله ور شد و از ناحیه دندهای سمت چپ ضرباتی به من به طور متعدد وارد کرد و من که میان در باز خودروی خود ایستاده بودم در اثر بستن در ماشین توسط ایشان بین در ماشین و بدنه ماشین دندهایم حسابی ضربه دید و همان موقع من برگه شکایت دادگاه را پر کرده و گزارش ۱۱۰ را زمیمه ان کردم و تا مرحله معرفی به پزشکی قانونی پیشرفتم اما با مداخله و میان جگری کاسبان محل ما را به اصطلاح خر کرده و اشتی دادن و من هم که بدنم هنوز سرد نشده بود بیخیال شده و ادامه شکایت را انجام ندادم اما دوماه بعد در اثر شکستن دندهام در همان درگیری و سوراخ شدن ریه سمت چپ دچار مشکل تنفسی شده و بعد از انجام سه عمل مدت یکماه در بیمارستان بستری بوده و الان بعد گذشت ده ماه متوجه شده ام کهدیگر از ناحیه ریه سمت چپ تا اخر عمر ناقص بوده و از نظر انجام کار در اینده مشکل دارم ایا میتوانم برای دریافت خصارت و مشکل در ادامه زندگیم شکایت خود را مطرح کنم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتی که با ادله ی کافی بتوانید اثبات نمایید که آسیب هایی که به شما وارد شده است در اثر همان ضرب و جرح بوده می توانید اقدام به دریافت دیه نمایید

امکان مطالبه دیه وجود دارد ولی نیازمند اثبات با ادله قوی می باشد

درود برشما
اگر این اسیب ها منتسب به فعل شخصی که با او درگیر شدید باشد میتوانید تقاضای دیه و خسارات ناشی از ضرب وجرح داشته باشید .

با سلام
بله میتوانید در دفتر خدمات الکترونیک قضایی حاضر و شکایت مبنی با ایراد ضرب و جرح عمدی از فرد مذکور طرح نمایید
موفق باشید