قیم چگونه می تواند مالی از ماترک را بنام خود بزند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۸ #72678088

سلام ، قیم دختر صغیرم هستم اگر بخواهم خودرویی که به نام همسر مرحومم هست را بنام خودم واگذار کنم ایا باید مبلغی به حساب بانکی دخترم در سرپرستی واریز کنم؟

مشاوره حقوقی ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام بایستی سهم الارث دختر را کنار بگذارید و از دایره سرپرستی گواهی خذ نمایید.

باید سهم الارث دختر صغیر را به حساب سرپرستی واریز کنید.

سلام
باید مراحل تقسیم ترکه کامل طی شود. سپس با اطلاع دادستان در این مورد تصمیم بگیرید.

سلام، بله سهم فرزندتان را باید پرداخت کنید

درود سهم الارث فرزند صغیر را هم به حساب سرپرستی واریز نمایید

با عرض سلام
قیم از برخی معاملات با خود منع شده است و نمی‌تواند به نمایندگی از مولی‌علیه (محجور) معاملات مزبور را انجام دهد. با اینکه قیم امین و مورد اعتماد است، قانون، از نظر احتیاط و در راه مصلحت محجور، او را از قراردادهایی که موجب نقل و انتقال مالی بین قیم و مولی‌علیه باشد، منع کرده است. ماده ۱۲۴۰ قانون مدنی مقرر می‌دارد:
«قیم نمی‌تواند به سمت قیمومت از طرف مولی‌علیه با خود معامله کند، اعم از اینکه مال مولی‌علیه را به خود منتقل کند یا مال خود را به او انتقال دهد.»
بنابراین قیم نمی‌تواند مال خود را به محجور بفروشد یا مال محجور را برای خود بخرد.

سلام
میبایست سهم الارث فرزند صغیر را هم به حساب سرپرستی واریز نمایید