زمان بارگذاری رای دیوان عالی در سامانه ثنا چقدر میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۳۳ #72663831

با سلام
از گواهی عدم امکان سازش صادره همسرم فرجام خواهی نمودند (طلاق به درخواست زوج) و دیوان پس از ثبت پرونده ۱۶ روز بعد رای داده اند
الان ۲۳ روز از صدور رای میگذرد
در پی مراجعه به دیوان گفتند رای شما همانطورکه درثنا نوشته شده بعلت نفص تحقیقات نقض شده و دادنامه به قرنطینه تایپ فرستاده شده
الان سوال بنده این است که
چقدر طول میکشد تا دادنامه صادره را بتوانم در ثنا مشاهده نمایم

ایا در برگشت پرونده به بدوی سریعا به تکمیل مدارک پرداخته میشود یا درنوبت رسیدگی قرار میگیرد و طبق نوبت به ان رسیدگی خواهد شد
همین مسئله در دیوان چگونه است ؛ در نوبت قرار میگیرد یا سریعا رای صادر میشود
با تشکر از جوابهای خوب شما وکلای محترم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در برگشت پرونده در نوبت رسیدگی و رفع نقص می شود پس از رفع نقص و ارسال به دیوان در آنجا هم در نوبت رسیدگی می شود