اداره دارایی طبق فاکتور تنها برای من مالیات تعیین کرده، چه کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۲ #72657352

با سلام . چند شرکت تولید کننده و فروشنده آهن آلات بدون اطلاع بنده به اداره دارایی اعلام کرده اند و اسم شرکت بنده و کد اقتصادی را در سامانه اداره دارایی زده اند و فاکتور غیر واقعی به مبلغ ۸۰ میلیارد تومن خرید برای من زده اند که حتی روح من از این موضوع اطلاع ندارد و حال اداره دارایی طبق فاکتور تنها برای من مالیات تعیین کرده و پرونده من در اداره دارایی در مرحله وصول و اجراست . حال اگر امکان دارد مرا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تحت عنوان جعل می‌توان طرح شکایت کرد

با سلام
تحت عنوان جعل از ایشان میتوانید شکایت کنید

با توجه به توضیحات شما ایشان مرتکب جرم جعل شده اند لذا می توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی علیه ایشان شکایت کنید

با سلام
اگر فاکتور جعلی با مشخصات و کد اقتصادی شما به دارایی ارائه کرده اند یا در گزارشات فصلی گزارش کذب با کد شما داده اند میتوانید از طریق مرجع قضایی اقدام کنید ضمن آنکه در هیئت حل اختلاف مالیاتی نیز میتوانید مدارک خود را ارائه دهید و مدارک طرف مقابلم از قبیل فاکتور فروش مربوط بشما ، مستندات حمل و.... رو بخواهید

با سلام
متاسفانه سوال شما مبهم و نیاز به شفاف سازی دارد
لذا پیشنهاد دارم از طریق خدمات حقوقی ( بالای صفحه ) برای این امر و اظهار نظر دقیق از سوی کارشناسان سایت اقدام نمایید .