آیا مستاجر میتواند دادخواست "رفع مزاحمت در حق" مشاعات بدهد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۵ #72648683

عرض ادب خدمت عزیزان
در یک بلوک ۲۷ واحدی از یک مجتمع مسکونی شامل ۱۰ بلوک، مدت سه سال است که بصورت اجاره ساکن هستم. مدتی است که یکی از ساکنین بلوک کلیه ورودیهای افراد پیاده به محوطه بلوک و پارکینک را مسدود ساخته و فقط یک در کوچک برای عبور و مرور تعبیه کرده است که آنهم اکثرا یا بسته است و یا ماشین جلوی آن پارک میکند. دلیل این اقدام نیز بخاطر این است که کسی از کنار ماشینهای آنها در پارکینگ عبور نکند. دادخواست تامین دلیل دادم و کارشناس رسمی هم نظر داده که هفت محل عبور و مرور افراد پیاده مسدود شده و روی زمین بلوک سیمانی ایجاد شده است. آیا من که مستاجر هستم میتوانم به استناد مواد ۱۶۷ و ۱۷۰ قانون آیین دادرسی مدنی، دادخواست "رفع مزاحمت در حق" مشاعات بدهم؟
پیشاپیش از راهنماییهای ارزشمند شما تشکر میکنم

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله با توجه به اینکه شما ذینفع محسوب می شوید می توانید تقاضای رفع مزاحمت نمایید

ذینفع هستید میتوانید بر علیه متصرف طرح دعوا کنید

سلام بله می توانید طبق مواد ۱۶۰۷ و ۱۷۰ قانون آئین دادرسی مدنی دادخواست رفع مزاحمت بدهید.

سلام دوست عزیز یکی از بدیهیات اولیه جهت ارائه دادخواست داشتن سمت معتبر می باشد از این روی جنابعالی به عنوان مستاجر قادر به ارائه شکایت و یا دادخواست در این زمینه نمیباشید مگر آنکه از مالک ملک در این خصوص وکالت رسمی داشته باشید. با تشکر تعلیمی