در صورت بدهی مالیاتی مسئولیت مدیران شرکت با مسئولیت محدود به چه صورت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۷۰۸ #72625

با سلام و عرض ادب و احترام
من و همسرم شرکتی با مسئولیت محدود ثبت نموده و چند سال مشغول به فعالیت بوده ایم
اکنون بدهی مالیاتی در حدودچهل میلیون تومان بابت عملکرد، حقوق و ارزش افزوده داریم
مالیات ها همه علی الرأس محاسبه و قطعی شده است هر چند در چند مورد اعتراض نموده ایم اما چون دفاتر نداشتیم رد شد
در صورتیکه سازمان امور مالیاتی بخواهد اقدام به اجرای بدهی مالیاتی نماید !!!
آیا اموال شخصی ما (مانند خودرو و ملک محل سکونت و سایر مواردی که مشمول مستثنیات دین باشند) توقیف خواهد شد؟؟
لازم به ذکر است آدرس محل سکونتمان را به عنوان محل شرکت اعلام نموده ایم.

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نسبت سرمایه خود ضامن پرداخت در پرداخت مالیات خواهند بود

پاسخ منفی است به این دلیل که در شرکت مسئولیت محدود شرکا تا حد آورده خود ضامن خواهند بود. ور در صورت عدم دارایی شرکت ورشکسته خواهد شد. البته مسئولیت مدنی و جزایی در مورد مدیران آن وجود خواهد داشت. برای اطلاع بیشتر با وکیل متخصص صحبت نمایید.

موید باشید