قاضی جدید میتواند رای قاضی قبل را تغییر دهد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۸۷ #72557984

سلام وقت بخیر
برادر من ده سال پیش با وکالتنامه با آلزایمر پدرم خونه و سهام نانوایی رو به نام زده خونه را با وکالتنامه و سهام را با صلح نامه ای که درست کرده بنام زده ما وکالتنامه رو ابطال کردیم و دو سال پیش برای بازگشت سند خونمون و سهام دادخواستی دادیم به دادگاه برای ابطال آن ها اما در زمان استعلام دادگاه از ثبت اسناد به جهت اینکه به جهت دوتا پلاک ثبتی مشابه استعلام خونه ارسال نشده و دادگاه با خیال اینکه برادرم با صلح نامه ای که درست کرده خانه را هم به نامش زده حکم به ابطال صلح نامه و بازگشت سند به نام پدرم که فوت شده را در دفترخانه ای که صلح نامه تنظیم شده بود داد . ولی بعد متوجه شدیم که در دفترخانه دیگه ای ملک را به نام زده با تمام رفت و امدهای من قاضی ما الان عوض شده به من گفتن یه درخواست بنویسم تا بزارن روی پرونده ولی نمیدونم متن چی بنویسم.
قاضی جدید میتونه رای رو تغییر بدهند؟

مشاوره حقوقی صلح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان تغییر رای وجود ندارد.

با درود اگر رای صادر شده باشد مقام قضایی جدید حق تغییر ندارد

سلام باید دادخواست مقتضی مطرح نماید وقاضی جدید حق تغییر رای قاضی قبلی را ندارد .

با سلام
۱. اگر رای صادر شده باشد توسط قاضی جدید قابل تغییر نیست
۲.طی درخواستی ضمن شرح دقیق ماجرا خواسته خود را بیان کنید

با سلام
بعد از صدور حکم ، دیگر نمیتوان ان را تغییر داد مگر اینکه در فرجه قانونی جهت اعتراض به حکم اقدام نمایید
برای مورد شما بهتر است از طریق مشاوره حضوری و ارایه مدارک و مطالعه ان از سوی متخصص اقدام نمایید