مستند قانونی عدم تعلق خسارت تاخیر بعد از پرداخت اصل دین

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۶۴ #72557273

آیا از زمانی که اصل دین را بدهم باز هم تاخیر تادیه برای بعدش محاسبه می‌شود؟ مستند و استدلال قانونی که از وقتی اصل دین پرداخت شده دیگر خسارت تاخیر تادیه به آن تعلق نمی‌گیرد و فقط باید خسارت تا زمان پرداخت اصل دین را پرداخت، چه می‌باشد؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مستند قانونی‌قانونیش میشه ماده ۵۲۲ قانون آیین دادرسی مدنی
و علتش اینکه اگر متوقف نشه میشه سود مرکب و این رباست
یعنی برعکس بانک ها که سود روی سود هست
دادگستری به محض پرداخت اصل بدهی خسارت تاخیر تادیه متوقف میشه

سلام خسارت تاخیر تادیه باستناد ماده ۵۲۲ قانون آیین دادرسی م، تا تاریخ پرداخت اصل دین محاسبه میشود

با سلام،اگر تاخیر در پرداخت اصل دین صورت گیردد مطابق شرایط ماده ۵۲۲ آیین دادرسی مدنی خسارت تاخیر تادیه قابل مطالبه است در غیر این صورت خیر

با سلام
خیر وفق ماده ۵۲۲ قانون آیین دادرسی مدنی، خسارت تاخیر تادیه صرفا تا زمان پرداخت اصل دین محاسبه می شود.

با سلام اگر پرداخت اصل مبلغ زمان مشخص داشته از همان تاریخ و در غیر این صورت از زمان مطالبه تا زمان پرداخت خسارت تعلق می گیرد. بعد از آن خیر

با سلام مطابق ماده ۵۲۲ قانون آیین دادرسی مدنی خسارت تاخیر تادیه از زمان سر رسید و پس ازمطالبه طلبکار و تا زمان پرداخت قابل مقایسه است .

سلام هنگامی که اصل دین پرداخت شود دیگر خسارت تاخیر تادیه تعلق نمیگیرد فقط خسارت تاخیر تادیه مربوط به عدم پرداخت تعلق می‌گیرد.