آیا میتواند از من شکایت کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲۳ #72539513

در خیابانی فرعی و تاریک شخصی با ماشین مزاحمم شد و تهدید به نگه داشتن کرد نگه نداشتم و پیچید جلوی ماشین چون خیابانی تاریک و فرعی بود هر چه سریع تر فرار کرده و ناایستادم یه جا حتی پیچید جلوم و به بغل ماشین برخورد کرد ماشینش ولی تونستم فرار کنم متاسفانه شماره پلاکی ازش ندارم ایا میتونه به عنوان تصادف از من شکایت کنه ایا اگر شکایت کرد میتونم به عنوان مزاحمت ازش شکایت کنم یا نه ممنون میشم پاسخ بدید

مشاوره حقوقی مزاحمت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام درود بر شما دوست عزیز از شما نمیتوانند شکایت کنند چون با توجه به تفسیر متقابل شما از وقوع جرم زور گیر و مجرم بودن انها دور از تصور نیست شما باید همان موقع با پلیس در محل تماس میگرفتید و صورت جلسه را تنظیم میکردید حالا دیگر هیچ خدا رو شگر کنید که سالم هستید

سلام
طرح گونه شکایتی نیازمند ارائه ادله کافی می باشد و البته امکان طرح شکایت از سوی ایشان نیز به نظر بعید است

بله امکان شکایت از شما وجود دارد متعاقبا شما هم شکایت کنید

ایشان می تواند ازشما شکایت کند ازطرفی اگرشما درماشین شاهدی دارید ، ازوی شکایت کنید

رداخت دیه، از زمان وقوع جنایت در عمد موجب دیه، یک سال قمری است.

به گزارش میزان، دیه مقدر مال معینی است که در شرع مقدس به سبب جنایت غیرعمدی بر نفس عضو یا منفعت یا جنایت عمدی در مواردی که به هر جهتی قصاص ندارد مقرر شده است.

بر اساس قانون فرد مجرم برای پرداخت دیه دارای فرصتی است که بتواند این دیه را پرداخت کند. بنابراین نمی‌توان مجرم را تحت فشار قرارداد که کل دیه را ظرف چند روز یا مقدار معتنابهی از آن را در فرصت محدودی بپردازد.