خسارت افت قیمت خودرو تصادفی صحت دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸۵۲ #72533957

من با یک خودروی پژو ۴۰۵ مدل ۹۶ تصادف کردم در تاریخ ۱۳۹۸/۱۱/۱۰ الان بابت افت قیمت خودرو شکایت کرده براش ۱۱ میلیون کارشناس زده که ۳ میلیون بیمه داده و ۸ میلیون از من میخواد اول مبلغ خسارت درسته؟ ضمنا قسمت خوردگی پژو سپر عقب و گلگیر و درب صندوق کمی و سینی کف کمی خسارت دیده. ممنون میشم راهنماییم کنید؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
میزان افت قیمت بر مبنای نظریه کارشناس تعیین میگردد و قابل اعتراض می باشد .

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدبله می تواند افت قیمت خودرو را نیز مطالبه نماید

بله می توانند جهت دریافت افت قیمت مطالبه کنند

سلام شما میتوانید ازخود دفاع نمایید وتقاضای کارشناسی دوباره بدهید که هزینه کارشناسی باشماست

سلام و درود
میتونید دفاع کنید درجلسه اول دادگاه و بگویید با توجه به اینکه چند مدل از خودرو گذشته و عرفا افتی به آن تعلق نمیگیرد و یا اینکه به این میزان افت پیدا نمیکند تقاضای کارشناسی کنید و دادگاه احتمالا میپذیرد که هزینه کارشناسی باشماست.

با سلام
در تصادفات افت قیمت نیز مشمول خسارت میباشد، اگر خودرو ایرانی باشد ۵ سال و اگر خارجی باشد زیر ۱۰ سال خسارت افت قیمت مشمول میگردد، لیکن اگر به نظر کارشناس اعتراض دارید میتدانید طی لایحه ای اعتراض خویش را تقدیم نموده و پس از پرداخت حق الزحمه کارشناسان هیات سه نفره به امر رسیدگی شود