بیم آسیب رساندن به خودم را دارم، چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۴ #72515791

سلام‌
شوهرم که منزل مشترک را ترک کرده و خیلی راحت میگه برام مهم نیستی، بعد از ۲۵ روز یک شب یهو پیداش میشه با قصد قبلی و پاپوش درست کردن برام که توجیه ندادنه مهریه ام کنه، نامه ای برای کلانتری نوشتم مبنی بر اینکه من امنیت ندارم و هر لحظه ممکنه بدترین مشکل رو برام درست کنه، خانوادم مدام‌ نگران هستن حتی مامانم میگه هر روز صبح ماشین و اول ببر چک کننن، کلانتری نپذیرفت، نامه ام رو.
چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
با مطالبه مهریه و نفقه منزل را ترک کرده و در صورت عدم پرداخت آن درخواست طلاق کرده و عنوان کنید بیم اسیب جانی دارید

باتوجه به توصیحات شما دلیلی مبنی برعدم امنیت وجودندارد

بایستی مطالبه نفقه و ترک انفاق نمایید و فعلا منزل را ترک کنید .
مهریه هم میتوانید مطالبه نمایید .

با سلام
در واقع شما باید مطالبه نفقه وترک انفاق کنید و تا فراهم نشدن شرایط سکونت منزل را ترک کنید وبعد هم تا کارشناس رسمی تایید نکرده است به منزل مراجعت نکنید