در تصادف سرنشین جلو را بعنوان راننده معرفی کرده اند، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۵ #72511630

یک دستگاه پژو ۲۰۶ به تریلی که پارک بوده برخورد کرده و مقصر پژو می باشد.
راننده پژو__________که خودرو را از زن برادر خود به امانت گرفته بوده صحنه را ترک کرده تا مدارک خودرو را بیاورد .
پژو ۴ سرنشین داشته که یک نفر راننده بوده است.
قبل از رسیدن اورژانس ، راهور و کلانتری مصدومین از خودرو خارج شده بودند.
کلانتری در یادداشت پشت گزارش خود اسم ۴ نفر و لی در گزارش اسم ۳ نفر قید کرده و اسمی از______ نبرده است‌
تنها مصدوم حادثه که خونریزی داشته (گزارش اورژانس)________بوده که بعنوان راننده ذکر شده .
در سمت راننده و ایربک و فرمان خونی وجود ندارد و داشبورد راست شکسته و خون روی ایربک و داشبورد راست و کنسول وسط وجود دارد.
گلگیر راست دارای ضربه می باشد.
_________ از ناحیه پارگی زیر زانوی راست . در رفتگی ران راست . پارگی لبها و شکستگی ۵ دندان دچار آسیب شده است .
اورژانس ، راهور و کلانتری همه از _____ بعنوان راننده یاد کرده اند در صورتیکه هیچکدام راننده را پشت فرمان رویت نکرده اند.
کارشناس تک نفره نیز رانندگی ع را تایید کرده و ذکر کرده خونهای روی ایربک راست حتی اگر متعلق به ع باشد جای تعمق دارد و به صدمات وارده به مصدوم و خودرو و علل آن هیچ اشاره ای نکرده ‌و فقط در مورد نحوه تصادف نظر داده که ما در این مورد اعتراضی نداشته ایم .
دادیار مجددا دستور تحقیقات داده که ماموران تحقیق کردند و شاهدان عنوان کردند که ع راننده نبوده و سرنشین جلو بوده . و مامور کلانتری و راهرو را به شعبه فرا خواند که مامور کلانتری در شعبه حاضر و بصورت شفاهی ادعا کرد که راننده ع بوده که من نیز استشهاد کردم که شاهدان ان را انکار کرده اند و عنوان شده زمانی که کلانتری رسیده مصدومین در خودرو نبوده اند . ولی مامور راهور گفته که بر اساس گزارش کلانتری گزارش خود را نوشته و راننده را ندیده و بدلیل مرخصی و اینکه در شهرستان بود در شعبه نتوانست حاضر شود . و
دادیار هم قرار نهایی را با توجه به گزارش اورژانس ،راهور و کلانتری و کارشناس صادر نمود و به مدارک و مستندات ما هیچ توجهی نکرد . و گفته که ادله کافی وجود ندارد .
در گزارش اورژانس وضعیت دیگر مصدومین را سرنشین و ع را نامشخص عنوان کرده ولی در پایان گزارش ( به گفته همراهان و حاضرین ) بعنوان راننده .
اکنون قرار منع تعقیب صادر و ظرف ۱۰ روز حق اعتراض به دادگاه کیفری داده راهکار چیست ؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید به قرار منع پیگرد اعتراض تا در دادگاه کیفری دو رسیدگی شود